För att kunna handla från Irooni måste du vara myndig eller ha målsmans tillstånd.

Orderläggning kan du göra både på www.ParsMatta.se och via kundtjänst på tfn: 073 626 76 20.

Priser och lagerstatus på varorna i webbshopen visa i realtid. Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms och skatter, men exklusiva fraktkostnader. Alla varor i ParsMatta webbshop säljs med 12% eller 25 % moms.

ParsMatta har rätt att ändra priser vid t ex. annonsering och på webbsidan utan föregående avisering. Som kund har du därmed inte rätt till mellanskillnaden när priset har sänkts från vad det var vid tidpunkten för ditt köp.

Om du lägger en order på en produkt/tjänst som inte finns i lager/ inte längre eller som ParsMatta pga Andra hindrande faktorer inte längre har tillgång till, upphör köpet även om beställningen är genomförd. Återbetalning sker inom (14) arbetsdagar.

ParsMatta samarbetar med Klarna Bank AB och Getswish AB. Du kan betala din order med hjälp av någon av följande metoder:


- Kortbetalning: VISA, American Express, Maestro, Diners Club och Mastercard. Vid betalningen ska du verifiera ditt köp med Verified by Visa/3d Secure.

- Fakturabetalning: Du får en faktura direkt från Klarna Bank AB. Vid fakturafrågor ska du i första hand vända sig till Klarna Bank AB.

- Banköverföring: Du kan betala direkt via någon av följande banker: Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller SEB.

- Delbetalning: Klarna erbjuder möjlighet till delbetalning genom sitt program Klarna Delbetalning – däremot inga traditionella privatlån. Du kan handla på kredit genom att ansöka om ett delbetalningskonto hos Klarna.


Delbetala köp med Klarna

Istället för att betala ett inköp direkt, kan du välja att få en faktura hemskickad som du kan delbetala över tid. Alltså – genom en delbetalning.

Så fungerar det:

Du köper något online och väljer betalning med Klarna

Du betalar inte hela summan utan skjuter istället upp betalningen

Resterande summa betalar du tillbaka senare – ränta utgår på beloppet

Varje månad den 10:e får du en faktura – bestäm själv hur stor summa du vill betala


-Swish betalning: Du kan betala Med Swish när du handlar via sociala medier eller per telefon och efter att din betalning är genomförd och godkänd av oss kommer din beställning att hanteras av oss.Vid delbetalning kan ParsMatta inte garantera att de varor du valt fortfarande finns tillgängliga när kreditprövningen är genomförd. Om köpet blir nekat efter kreditprövningen räknas ditt köp som icke-gjort och du måste göra om ordern för att byta betalsätt.

Senaste uppdatering på : 2022-03-01 14:44:33